Ne maradj le akcióinkról, értesülj elsőként! Iratkozz fel hírlevelünkre!
Termékkereső
Termék neve

Hívj minket ingyen!

My status

 Társoldalunk:

Az Ön kosara üres

Üdvözöljük az Eleven Motor oldalán.

Üzletünk és szervizünk, 2012. augusztusban nyitott, a  dolgozók régi motorosok, tízen éves szakmai tapasztalattal. Új Buda ütőerén a Fehérvári út- ról nyílik a csurgó út itt a 15 -ös szám alatt található a Buda gépgyár, ezen belül az Eleven Motor üzlete és motorszervize.

Régi álmunkat váltottuk valóra, mellyel a motorozást, motorokat és robogókat szeretnénk népszerűsíteni. Tanácsot és segítséget nyújtunk kezdő, újra kezdő és tapasztalt motorosoknak.Elevenmotor logo

Nagy tapasztalattal rendelkezünk az alábbi motorok és robogók szervizelésében és alkatrész beszerzésében, Aprilia, Piaggo, Vespa, Gilera, Moto Guzzi, mert az olasz életérzés sem áll távol tőlünk. 

A sushi (szusi) életérzés sem áll tőlünk távol, ezért nagy rutinnal rendelkezünk az Japán motorok szervizelésében és gyári és után gyártott alkatrész beszerzésében. Suzuki, Yamaha, Honda Kawasaki

Üzletünk felkészült a felszerelések területén is, segítséget nyújtunk a biztonságos motorozás és robogózáshoz. 

Szlogenünk is ez: Motorozz, robogózz, érezd jól magad!

Minket érdekel a véleményed és ezt meg is hallgatjuk, ennek megfelelően ajánlunk felszereléseket neked és a paripádnak!  

Szeretnénk megvalósítani egy olyan kiemelkedően magas színvonalú kiszolgálással működő motoros szalont, ahonnan elégedett ügyfelek távoznak. Birtokában vagyunk annak a szakmai tudásnak, amely a motorok műszaki ismeretétől a megfelelő ruházat kiválasztásán át a megbízható szervizelésig mindent magába foglal.

Célunk, hogy a nálunk vásárolt motorokat és a javításra behozott motorokat is hozzáértően, és rövid határidőn belül szervizelni tudjuk. Segíteni szeretnénk ügyfeleinket azzal is, hogy a szervizünkbe be, majd javítás után házhoz szállítjuk motorjaikat, bizonyos esetekben ingyenesen, vagy kedvezményes áron a szállító partnereinkkel. 

Mottónk: Mi nem csak kiszolgálunk, mi szolgáltatunk.

Látogass el üzletünkbe, meghívunk egy kávéra, tölts el nálunk annyi időt, hogy minden kérdésére kielégítő választ kapj.